11. Arhavi Grassroots Herkes İçin Futbol Şenliğinin 8. Etabı Gerçekleştirildi

Herkes İçin Futbol Şenliği’nin 8. etabı Arhavi belediyesinin sponsorluğunda, Arhavi Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün organizasyonunda Arhavi Şehir Stadı’nda gerçekleştirildi.

11. Arhavi Grassroots Herkes İçin Futbol Şenliği’nin 8. Etabı, 2015-2016 doğumlu ilkokul 1. Sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirildi. Herkes için futbol şenliğine, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, ilçe protokolü, kamu kurumlarının daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Emekli beden eğitimi öğretmeni Fikret Kadıoğlu ve beden eğitimi öğretmeni Sabri Jurnal’ın koordinatörlüğünde yapılan şenlikte ilk olarak öğrencilere katılım belgeleri Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ve protokol tarafından takdim edildi. Ardından başlama vuruşu ile birlikte çocuklar özgürce futbol oynamanın tadını çıkararak yeteneklerini sergilediler.