Nurettin Çarmıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Tübitak Bilim Fuarları Yapıldı

Arhavi Nurettin Çarmıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında Bilim Fuarı Projesi sergisi yapıldı. Programa Belediye Başkanımız Turgay Ataselim de katıldı.

Nurettin Çarmıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi salonunda gerçekleştirilen programda İlçe Kaymakamı Burak Çimşir, Belediye Başkanı Turgay Ataselim, İlçe Jandarma Komutanı Bülent Bayır, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Temur, İlçe Müftüsü Yusuf Çakır, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tanju Özkara, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Akgümüş, Ak Parti İlçe Başkanı Hızır İlyas Aykut, İl Genel Meclis Üyesi Remzi Gedik, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler yer aldı.

Okul Müdürü İlker Sarıhan’ın açılış konuşmasının ardından öğrenciler halkoyunları gösterisi gerçekleştirdi. Bilim fuarının açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol üyeleri ve katılımcılar tarafından stantlar tek tek gezildi. Öğrencilerin hazırladığı projeler hakkında bilgiler alındı.