Mençuna Cup 12 Yaş Türkiye Tenis Şampiyonası Başladı

50. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri arasında yer alan Mençuna Cup 12 Yaş Türkiye Tenis Şampiyonası açılış karşılaşmalarıyla başladı.

Sahil spor kompleksi tenis kortlarında yapılan turnuva açılışına Belediye Başkanımız Turgay Ataselim, belediye eski başkanı Coşkun Hekimoğlu, belediye meclis üyesi Recai Özdemir, Türkiye Tenis Federasyonu yetkilileri, sporcular, sporcu aileleri ve sporseverlerin katılımı oldu.

Açılış seremonisinin ardından başlama vuruşu yapılarak turnuvanın startı verildi. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden 70 sporcunun katılım sağladığı turnuvada Artvin bölgesinden ise 5 sporcu turnuvada ter dökecek.

Belediye Başkanımız Turgay Ataselim turnuva hakkında yaptığı konuşmada; “Arhavi Festivali bünyesine dahil ettiğimiz Mençuna Cup 12 Yaş Türkiye Tenis Şampiyonası ile ülkemizin birçok ilinden geç sporcu kardeşlerimizi ilçemizde ağırlıyoruz. Tüm sporcu kardeşlerime başarılı bir turnuva geçirmelerini diliyorum. İlçe olarak tenis dalında gerekli alt yapıya sahibiz. Bu tür organizasyonların ilçemizde daha fazla yapılması için gayret göstereceğiz” dedi.