Emniyet Mensupları ile İftar Programında Bir Araya Gelindi

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 179. yıl dönümü kutlamaları kapsamında ilçemiz Arhavi’de iftar programı düzenlendi. Belediye Başkanı Turgay Ataselim, emniyet teşkilatı mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Arhavi Resort Otel’de yapılan iftar yemeğinde İlçe Kaymakamı Burak Çimşir, Arhavi Belediye Başkanı Turgay Ataselim, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Temur, Emniyet teşkilatı mensupları ve aileleri, Ak Parti İlçe Başkanı Hızır İlyas Aykut, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Hatinoğlu, Belediye Meclis Üyeleri yer aldı.

Başkan Ataselim, polis teşkilatımızın değerli mensupları ve aileleri ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, iftar programı vesilesiyle Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutladığını belitti.

İftar sonrası günün anlamına özel hazırlatılan pasta kesilerek polis haftası bir kez daha tebrik edildi.

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 179. Yılı etkinlikleri kapsamında 8 Nisan Pazartesi günü saat 11’de Atatürk anıtı önünde ilçe protokolünün katılımı ile çelenk sunma töreni gerçekleştirilecektir.