Belediyeler Birliği toplantısı Bayburt’ta düzenlendi

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Encümen Toplantısı, Bayburt Belediyesinin ev sahipliğinde, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ahmet Metin Genç başkanlığında gerçekleştirildi. Belediye Başkanımız Turgay Ataselim’in Ankara programı nedeni ile başkan yardımcımız Ahmet Hatinoğlu toplantıya katılım gösterdi.

Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlandığı toplantının ardından Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, toplantıya katılım gösteren belediye başkanlarını makamında ağırlayarak onlara Bayburt’un çeşitli yöresel ürünlerinden oluşan hediyeler takdim etti.

Bir Önceki Haber Okul Bahçesinde Betonlama Çalışması Yapıldı

Connect With Us

Kısaca Arhavi!
Arhavi; Türkiye Cumhuriyeti'nin Karadeniz Bölgesi'nde bulunan Artvin iline bağlı bir ilçe.
Şehir Alanı
0 km²
Toplam Nüfus (2023)
19876
Eğitim Oranı

Musazade Mahallesi Şehit Atğm. Mehmet Altanlar Caddesi No: 1/1

Arhavi /Artvin

Daire: Pzt – Cum: 8:00 – 17:00

Zabıta – İtfaiye : 7/24

Arhavi Belediyesi Mobil Uygulaması

Arhavi Belediyesi Mobil Uygulamasını telefonunuza yükleyerek talep ve şikayetlerinizi iletebilir, gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

app-store