Başkan Ataselim, Yeni İçme Suyu Çalışmasında İncelemelerde Bulundu

Yeni içme suyu çalışmaları hız kesmeden devam ederken, Belediye Başkanımız Turgay Ataselim yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Ataselim projenin geldiği aşamayı anlatarak, bundan sonra yapılacak çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Ataselim çalışmaların büyük bölümünün tamamlandığını belirterek, ilçemizin 30 yıllık içme suyu ihtiyacına cevap verecek bir projenin tamamlanmak üzere olduğunu vurguladı. Kısa süre içerisinde, yağışlar nedeni ile kirlenmeyen, kesintilerin yaşanmadığı, doğal kaynak suyunun halkımıza ulaştıracaklarını belirtti.

Bir Önceki Haber Vali Turan Ergün Arhavi’de Ziyaretlerde Bulundu

Connect With Us

Kısaca Arhavi!
Arhavi; Türkiye Cumhuriyeti'nin Karadeniz Bölgesi'nde bulunan Artvin iline bağlı bir ilçe.
Şehir Alanı
0 km²
Toplam Nüfus (2023)
19876
Eğitim Oranı

Musazade Mahallesi Şehit Atğm. Mehmet Altanlar Caddesi No: 1/1

Arhavi /Artvin

Daire: Pzt – Cum: 8:00 – 17:00

Zabıta – İtfaiye : 7/24

Arhavi Belediyesi Mobil Uygulaması

Arhavi Belediyesi Mobil Uygulamasını telefonunuza yükleyerek talep ve şikayetlerinizi iletebilir, gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

app-store