Başkan Ataselim İSTAD Yönetimi ve Arhavililerle İstanbul’da Bir Araya Geldi

İlçemiz Arhavi’yi İstanbul’da temsil eden ve kurulduğu günden itibaren yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren İ̇stanbul Arhavililer Derneği faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Belediye Başkanımız Turgay Ataselim, dernek yönetimi ve üyeleri ile i̇stanbul’da bir araya geldi.

İstanbul Arhavililer Derneği’nin (İSTAD) i̇stanbul’da düzenlediği kahvaltı programına belediye başkanımız Turgay Ataselim’in yanı sıra geçmiş dönem belediye başkanımız Coşkun Hekimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Hızır İlyas Aykut, Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayı Erkan Çağatay Kuruoğlu, İSTAD Dernek Başkanı Ayla Topsaç Biçkin, İSTAD geçmiş dönem başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri ile Arhavi’li iş insanlarının katılımı oldu. Ayrıca rahatsızlığı nedeniyle programa katılamayan eski belediye başkanımız Vasfi Kurdoğlu’na geçmiş olsun dilekleri iletildi.

Belediye Başkanımız Turgay Ataselim, dernek yönetimi ve iş insanlarımızla ilçemiz hakkında istişarelerde bulunarak Arhavi’de yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Başkan Ataselim, etkinliği organize eden ve değerli Arhavili hemşirelerimizle bir araya gelme fırsatı sağlayan İSTAD yönetimine teşekkürlerini ifade ederek, derneğin yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.