Artvin Milletvekili Faruk Çelik’in Arhavi Ziyareti

Artvin Milletvekili Faruk Çelik, bir dizi ziyaretler için Artvin’e geldi. Rize-Artvin Havalimanı’nda gerçekleşen karşılamada Arhavi Belediye Başkanı Turgay Ataselim, Ardanuç Belediye Başkanı Emrah Yılmaz, AK Parti Artvin İl Başkanı Fatih Tahtalı, Arhavi AK Parti İlçe Başkanı Hızır İlyas Aykut, Arhavi İl Genel Meclis Üyesi Remzi Gedik ve beraberindeki heyet katıldı. Belediye Başkanı Turgay Ataselim, Arhavi’de Sayın Bakan Faruk Çelik’i ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Havaalanından dönüşte, akşam yemeğinde bir araya gelindi. Hopa, Artvin, Ardanuç ve diğer ilçelerden gelen konuklarla birlikte yenilen yemekte, çeşitli konular üzerinde görüşmeler yapıldı. Yemek sonrasında Bakan Faruk Çelik, Artvin’deki programına devam etmek üzere Arhavi’den ayrıldı.