Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kan Bağışı Kampanyası

Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde Türk Kızılay iş birliği ile kan bağışı kampanyası düzenlendi. Programa Belediye Başkanımız Turgay Ataselim ve ilçe protokolünün katılımı oldu.

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çok amaçlı salonunda yapılan etkinliğe İlçe Kaymakamı Burak Çimşir, Belediye Başkanı Turgay Ataselim, İlçe Jandarma Komutanı Bülent Bayır, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Temur, İlçe Müftüsü Yusuf Çakır, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tanju Özkara, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Akgümüş, Ak Parti İlçe Başkanı Hızır İlyas Aykut, İl Genel Meclis Üyesi Remzi Gedik, MTAL Okul Müdürü Hakan Soydan, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler yer aldı.

“Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır” sloganıyla kan bağışının önemin vurgulandığı programda ayrıca canlı müzik eşliğinde ikramlar yapıldı.