Arhavi Belediyesi Güngören Halk Plajı’nda Sezon Öncesi Düzenleme Çalışmaları Başladı

Arhavi Belediyesi, yaz sezonu öncesinde vatandaşların denize daha rahat ve güvenli bir şekilde erişimini sağlamak amacıyla Güngören Halk Plajı’nda düzenleme çalışmalarına başladı. Arhavi Belediye Başkanı Turgay Ataselim, plajda yürütülen çalışmaları yerinde inceledi ve yapılan düzenlemeler hakkında bilgi verdi.

Başkan Ataselim, plajda giyinme kabinleri, duş kabinleri ve tuvaletlerin yapılacağını belirtti. Çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlediğini ifade eden Ataselim, “Vatandaşlarımızın rahat ve hijyenik bir ortamda denizin keyfini çıkarmalarını sağlamak için, Kurban Bayramı öncesi tüm ekiplerimizle yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Çalışmaların birkaç gün içinde tamamlanmasını planlıyoruz,” dedi.

Düzenleme çalışmaları kapsamında ayrıca plajın temizliği ve çevre düzenlemesi de yapılacak. Belediye ekipleri, plajın sezona hazır hale gelmesi için tüm detayları titizlikle ele alıyor. Başkan Ataselim, vatandaşların taleplerini dikkate alarak plajın daha konforlu ve kullanışlı bir hale getirilmesi için gereken tüm adımları attıklarını belirtti.