Erkan Erkek Kuaförü İşletmesinin Açılışı Yapıldı

İlçemizde uzun yıllar hizmet veren Erkan Erkek Kuaförü işletmesinin yeni salonu hizmete girdi. Açılışı belediye Başkanımız Turgay Ataselim gerçekleştirdi.

İşletmenin açılışına, Belediye Başkanımız Turgay Ataselim, geçmiş dönem belediye başkanı Coşun Hekimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Hızır İlyas Aykut, MHP İlçe Başkanı Adil Hatinoğlu, Zıraat Odası Başkanı Sadık Yıldızbayrak, çevre esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Açılış kurdelesin kesen Başkan Ataselim işletme sahibi Erkan Atabay’ı tebrik ederek işyerinin kendileri ve ilçemiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Bir Önceki Haber Gençlik Haftası Belge, Fotoğraf ve Kitap Sergisi

Connect With Us

Kısaca Arhavi!
Arhavi; Türkiye Cumhuriyeti'nin Karadeniz Bölgesi'nde bulunan Artvin iline bağlı bir ilçe.
Şehir Alanı
0 km²
Toplam Nüfus (2023)
19876
Eğitim Oranı

Musazade Mahallesi Şehit Atğm. Mehmet Altanlar Caddesi No: 1/1

Arhavi /Artvin

Daire: Pzt – Cum: 8:00 – 17:00

Zabıta – İtfaiye : 7/24

Arhavi Belediyesi Mobil Uygulaması

Arhavi Belediyesi Mobil Uygulamasını telefonunuza yükleyerek talep ve şikayetlerinizi iletebilir, gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

app-store