Su Kaynağında Yaşanan Kirlilik Yoğun Çalışmalar Neticesinde Giderildi

İlçemizde etkili olan yoğun yağışlar Arhavi’ye su sağlayan içme suyu havzasında da tahribata neden oldu. Bölgede yaşanan toprak kaymaları su kirliliğine neden olurken, zorunlu su kesintisine gidilmişti.

Belediye başkanımız Turgay Ataselim’in talimatlarıyla söz konusu bölgede belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, içme suyunun alındığı ana su kaynağını kirleten yan kollar baypas edilmek suretiyle su kaynağı temizlendi.

Başkan Ataselim bölgede yapılan çalışmaları takip ederek ilçemize içme suyunun bir an önce sağlanması için çalışmaların başında durdu.

Su kaynağının ayrıştırılması ile ana su depolarının dolumuna başlandı ve ardından ilçeye tekrar su verildi.

Bir Önceki Haber Başkan Ataselim Çökme Yaşanan Bölgede İncelemelerde Bulundu

Connect With Us

Kısaca Arhavi!
Arhavi; Türkiye Cumhuriyeti'nin Karadeniz Bölgesi'nde bulunan Artvin iline bağlı bir ilçe.
Şehir Alanı
0 km²
Toplam Nüfus (2023)
19876
Eğitim Oranı

Musazade Mahallesi Şehit Atğm. Mehmet Altanlar Caddesi No: 1/1

Arhavi /Artvin

Daire: Pzt – Cum: 8:00 – 17:00

Zabıta – İtfaiye : 7/24

Arhavi Belediyesi Mobil Uygulaması

Arhavi Belediyesi Mobil Uygulamasını telefonunuza yükleyerek talep ve şikayetlerinizi iletebilir, gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

app-store