Mehmet Oğuz Çarmıklı’ya Ziyaret

Arhavi’mizin yetiştirdiği çok kıymetli iş insanlarından Nurol holding Yönetim kurulu başkan yardımcısı saygıdeğer büyüğümüz Mehmet Oğuz Çarmıklı, Belediye Başkanı Turgay Ataselim ve AK Parti Arhavi İlçe Başkanı Hızır İlyas Aykut’u makamında içtenlikle misafir etti.

Gerçekleşen bu ziyarette, Arhavi’miz üzerine engin bilgi ve tecrübelerinden yararlanarak , devam eden çalışmalar ve yeni projelerin üzerine detaylı görüşmeler yapıldı. Özellikle, bu yıl 50. kez düzenlenecek olan Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali’ne destek veren Çarmıklı, başkanımız aracılığıyla Arhavi hemşehrilerine selam ve sevgilerini iletti.

Misafirperverliği ve şehrimize yönelik göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı kendisine çok teşekkür ediyor şükranlarımızı sunuyoruz.

Bir Önceki Haber 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Dolayısıyla Arhavi’de Anma Programı Düzenlendi

Connect With Us

Kısaca Arhavi!
Arhavi; Türkiye Cumhuriyeti'nin Karadeniz Bölgesi'nde bulunan Artvin iline bağlı bir ilçe.
Şehir Alanı
0 km²
Toplam Nüfus (2023)
19876
Eğitim Oranı

Musazade Mahallesi Şehit Atğm. Mehmet Altanlar Caddesi No: 1/1

Arhavi /Artvin

Daire: Pzt – Cum: 8:00 – 17:00

Zabıta – İtfaiye : 7/24

Arhavi Belediyesi Mobil Uygulaması

Arhavi Belediyesi Mobil Uygulamasını telefonunuza yükleyerek talep ve şikayetlerinizi iletebilir, gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

app-store