Başkan Kurdoğlu Pazar Esnafını Ziyaret Etti

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu Pazar esnafını ve ilçe esnafını ziyaret etti. Başkan Kurdoğlu’na belediye meclis üyeleri ve CHP ilçe başkanı Sevim Gümrükçü’de eşlik eti.

Başkan Vasfi Kurdoğlu Arhavi pazarı olması nedeni ile gerçekleştirdiği ziyaretlerinde ilçemizde pazar kuran esnafları ve ilçe esnafına hayırlı işler dileyerek sorunlarını dinledi. Özellikle köy pazarı olarak bilinen yerli ürün pazarı ve esnafını gezen başkan Kurdoğlu, CHP ilçe başkanı Sevim Gümrükçü ve belediye meclis üyeleri Mustafa Kemal Tatar, Birkan Uyanık ve Emine Aydınlıoğlu Kuruoğlu ile birlikte vatandaşlara bez çanta dağıttılar.

Pazar yerinde incelemelerde de bulunan başkan Vasfi Kurdoğlu vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve güvenilir bir ortamda alış veriş yapmaları için denetimlerin devam edeceğini belirtti.