YKS Öncesi Dezenfekte Çalışması Yapıldı

27 ve 28 Haziran’da yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi ilçemizde sınavın yapılacağı Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde dezenfekte çalışması yapıldı.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun talimatları ile Arhavi Belediyesi’ne bağlı birimler tarafından ilçemizde Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın yapılacağı Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin sınav salonları ve toplu kullanım alanlarında dezenfekte çalışması yapıldı.

Geçtiğimiz hafta Liselere Giriş Sınavı öncesi yapılan dezenfekte çalışmalarının devamı olarak yapılan çalışma ile hafta sonu sınava girecek öğrencilerimizin sağlıklı bir ortamda bulunmaları amaçlandı.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, yarın yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek olan tüm öğrencilerimize üstün başarılar diledi.