“Yıldız Yapı Market” İşletmesinin Açılışı Yapıldı

İlçemiz Arhavi’de yapı malzemeleri sektöründe hizmet verecek olan “Yıldız Yapı Market” adlı işletme için açılışı programı düzenlendi. İşyerinin açılışını Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu gerçekleştirdi.

Musazede Mahallesi, Şht. Ast. Mehmet Altanlar Caddesi İş Bankası karşısında hizmete giren iş yeri için düzenlenen açılış programına Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kemal Tatar, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Hatinoğlu, Belediye Meclis Üyesi Recai Özdemir, siyasi parti temsilcileri, çevre esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu işletme sahibi Hayati Yıldız’ı girişimlerinden dolayı tebrik ederek işyerinin kendileri ve ilçemiz için hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından topluca iş yeri gezildi. Açılış programı sonunda işletme sahipleri açılışa gelen bütün konuklarına teşekkür etti.