Yemişlik Mahallesi Yol Betonlama Çalışması Tamamlandı

Arhavi Belediyesi ilçe merkezi ve mahallelerde yol betonlama çalışmalarına devam ediyor. İlçemiz Yemişlik Mahallesinde bir süre önce başlatılan yol betonlama çalışmalarında sona gelindi.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun talimatlarıyla tüm mahallelerimizdeki ulaşım sorunlarının çözüme kavuşturulması, güzergahların araç ve yaya trafiği bakımından sağlıklı ve konforlu hale getirilmesi için yol betonlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Belediye fen işleri ekipleri tarafından ilçemiz yemişlik mahallesinde yürütülen yol betonlama çalışmaları tamamlandı. Bölgede 550 metre uzunluğunda yol betonlanarak halkımızın hizmetine sunuldu.

Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu betonlanan güzergahların mahalle sakinleri ve ilçe halkına hayırlı olması temennisinde bulunurken, mahalle sakinleri de yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Başkan Kurdoğlu yol betonlama çalışmalarına program dahilinde devam edeceğini ifade etti.