Yaş Çay Sezonunun Açılışını Yapan Çaykur’a Ziyaret

İlçemiz Arhavi’de yaş çay sezonunun açılmasıyla birlikte çay üreticileri birinci sürgün çaylarını toplamaya başlarken, Arhavi ÇAY-KUR Çay Fabrikası’nda da hazırlıklar tamamlandı. Fabrika yöneticileri ilçe protokolünü ağılayarak bilgilendirmelerde bulundu.

Programa İlçe Kaymakamı Burak Çimşir, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ve ilçe protokol üyeleri katılırken, Arhavi ÇAYKUR Çay Fabrikası Müdürü Nihat Yaylacı katılımcıları öğle yemeğinde ağırladı.

Yemek programının ardından 2023 yaş çay sezonunun açılışını yapan fabrikanın üretim bölümleri gezilerek protokol üyelerine bilgilendirmelerde bulunuldu.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ziyarette hem sezona başlayan çay üreticilerimize ve hem de üretim yapan fabrikalarımıza bereketli bir çay sezonu diledi.