Hacılar İlkokulu Okul Aile Birliği Ve Veliler Tarafından Kermes Düzenledi

Hacılar İlkokulu okul aile birliği ve veliler tarafından, öğrencilere katkı sağlamak amacıyla bir kermes düzenlendi. Kermesin açılışına Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, ilçe esnafı ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

Belediye Bloklarında düzenlenen kermeste duaların okunmasının ardından Başkan Kurdoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Arslanoğlu kurdeleyi keserek, kermesin açılışını yaptı. Öğrenciler yararına yapılan kermese yoğun ilgi neticesinde okul aile birliği yöneticilerini memnuniyeti gözlerden kaçmadı. Kurdoğlu, öğrenim gören ve imkânı olmayan öğrencilere eğitim ve öğretimlerine maddi katkı sağlamak amacıyla düzenlenen kermesin herkese hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.