“Study 8” Adlı Fotoğraf Stüdyosunun Açılışı Yapıldı

Arhavi’de yeni bir işyeri daha hizmete girdi. Fotoğrafçılık sektöründe hizmet verecek olan “Study 8” adlı iş yerinin açılışını Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu yaptı.

Musazade Mahallesi, Zafer Çelenk Çarşısı’nda hizmete giren iş yeri için düzenlenen açılış programında Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun yanı sıra, siyasi parti temsilcileri, çevre esnafı ve vatandaşlar da yer aldı.

Başkan Kurdoğlu açılışta yaptığı konuşmada, girişimlerinden dolayı iş yeri sahiplerini tebrik ederek, iş yerinin kendilerine ve Arhavi halkına hayırlı uğurlu olmasını diledi. Yapılan duaların ardından açılış kurdelesi kesilerek topluca iş yeri gezildi. Açılış, tebriklerin kabulünün ardından yapılan sıcak sohbetlerle devam etti. İşletme sahipleri Ogün Altın ve Hakan Altın başta Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu olmak üzere açılışa gelen bütün konuklarına teşriflerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.