“Step Up Dance” Adlı İşyerinin Açılışı Yapıldı

İlçemizde yeni bir işyeri daha hizmete girdi. “Step Up Dance” adıyla hizmete giren jimnastik ve dans salonu için yapılan açılış törenine Arhavi Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Tatar da katılarak açılış kurdelesini kesti.

Boğaziçi Mahallesi Halk Eğitim Merkezi karşısında hizmete giren işyerinin açılışına özellikle bayanların ilgisi bir hayli yoğundu.  Açılış töreninde konuşma yapan Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Tatar, yeni açılan iş yerinin Arhavi halkına ve işletme sahibine hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Açılış seremonisinin ardından topluca iş yeri gezildi. Özel ikramların sunulduğu açılış, tebriklerin kabulünün ardından yapılan sıcak sohbetlerle devam etti. İşletme sahibi, kendileri için önemli bir gün olan bu günde açılışa gelen bütün konuklarına teşekkürlerini ifade etti.