“Şehitlerimize Saygı Yürüyüşü” Halkımızın Yoğun Katılımıyla Gerçekleştirildi

Arhavi Kaymakamlığı, Arhavi Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü organizasyonunda ilçemiz Arhavi’de “Şehitlerimize Saygı Yürüyüşü” gerçekleştirildi. İlçe protokolü ve  vatandaşlarımız Türk bayraklarıyla şehitlerimizi saygıyla andılar.

Programda İlçe Kaymakamı Fatih Dülgeroğlu, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Garnizon Komutanı Fatih Özen, Cumhuriyet Başsavcısı Gaffar Bozan, İlçe Emniyet Müdürü Sefer Yerebakan, İlçe Jandarma Komutanı Engin Yılmaz, İlçe Müftüsü Yusuf Çakır, Gençlik Hizmetleri Ve Spor İlçe Müdürü Erol Tosun, ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve gencinden yaşlısına, her kesimden vatandaşlarımız yer aldı.

Atatürk anıtı önünde başlayan tören ilk olarak istiklal marşının okunmasıyla başladı. Ardından İlçe Müftüsü Yusuf Çakır tarafından yapılan konuşmada, şehitlerimiz dualarla, gazilerimiz minnetle anılırken, şehit ve gazi ailelerine sabırlar dilendi.

Hemen akabinde, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen ve tüm yurtta büyük üzüntü uyandıran, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye’nin İdlib kentinde uğradığı hain saldırıda şehit olan askerlerimiz ve tüm şehitlerimiz için yapılan yürüyüşte,  milli birlik ve beraberlik şuurumuz ortaya konuldu.

Halkımız Türk bayraklarımızla ‘Şehitlerimize Saygı Yürüyüşü’müzde tek yürek olarak, peygamber ocağı ordumuza desteğini bir kez daha sergiledi.