Şehir İçi Kilit Taşı Onarım Çalışmaları

Arhavi Belediyesi şehir içindeki bazı yolların bozuk olan kesimlerinin onarılması ve böylece araç ve yaya geçişlerinin daha rahat yapılabilmesi amacıyla kilit taşı onarım çalışması başlattı. Kilit taşı çalışmalarının yanında alt yapı çalışmaları da sürüyor.

Bozulmaya uğramış, deforme olmuş kilit taşlarının sökülüp yerine yenisinin döşendiği çalışmalar ilçemiz Musazade Mahallesi Ahmet Efendi Caddesi üzerinde sürüyor. Arhavi Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından yürütülen çalışmaları takip eden belediye başkan vekili Birkan Uyanık, şehir merkezinde kilit taşı onarımı gerektiren diğer güzergâhlarda da çalışmaların yapılacağını belirtti.

Diğer yandan altyapı sorunu olan bölgelerde de fen İşleri ekipleri tarafından çalışmalar yürütülüyor. Halk Eğitim Merkezi önündeki kavşakta tıkanan rögarların onarılması için de çalışmalar yapılıyor.