Seç Market İşletmesinin Açılışı Gerçekleştirildi

Arhavi’de hazır gıda sektöründe hizmeti verecek olan, Seç Market işletmesinin açılışı yapıldı. Açılışı Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu gerçekleştirdi.

Boğaziçi Mahallesi, Kanuni Caddesi, Doğakent Sitesi altında hizmete giren iş yeri için düzenlenen açılış programına Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun yanı sıra, Ticaret Odası Başkanı Atıf Kesim, CHP İlçe Başkan Vekili Mehmet Uyanık, Ak Parti İlçe Başkanı Remzi Gedik çevre esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu işletme sahibi Hasan Kaya’yı girişimlerinden dolayı tebrik ederek işyerinin kendileri ve ilçemiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından topluca iş yeri gezildi. Açılış, tebriklerin kabulünün ardından yapılan sıcak sohbetlerle devam etti. İşletme sahibi Hasan Kaya, açılışa teşrif eden bütün konuklarına teşekkürlerini ifade etti.