Minik Öğrencilerden Başkan Kurdoğlu’na Ziyaret

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu Kavak Nuri Özaltın İlköğretim okulu anasınıfı öğrencileri ve eğitmenlerini belediye başkanlık makamında ağırladı.

Her yıl 10-16 Aralık tarihleri arasında kutlanan İnsan Hakları ve Demokrasi haftası münasebetiyle gerçekleştirilen ziyarette, Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu minik öğrenciler tarafından yöneltilen soruları cevaplayarak bilgilendirmelerde bulundu.

Minik öğrenciler Başkan Kurdoğlu’na belediye başkanlığı seçimi sürecinde neler yaşadığını, nasıl seçildiklerini sorarak demokrasinin önemi hakkında bilgi edindiler.

Başkan Kurdoğlu ziyaret sonunda geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, minik öğrencilere ve eğitmenlere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.