“Minel’s Butik” İşletmesinin Açılışı Yapıldı

İlçemiz Arhavi’de giyim sektöründe hizmet verecek olan “Minel’s Butik” işletmesinin açılışı yapıldı. Açılışı Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu gerçekleştirdi.

Muzasade Mahallesi Ankara Pasajı’nda hizmet verecek olan işletmenin açılışına, Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun yanı sıra, Belediye Meclis Üyesi Birkan Uyanık, Belediye Halkla İlişkiler ve Sosyal İşler Müdürü Enver Koparmal, çevre esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, işletme sahipleri Hazar ve Uğur Aydın’ı girişimlerinden dolayı tebrik ederek işyerinin kendileri ve ilçemiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından topluca iş yeri gezildi. Açılış, tebriklerin kabulünün ardından yapılan sıcak sohbetlerle devam etti. İşletme sahipleri başta Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu olmak üzere açılışa gelen bütün konuklarına teşriflerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.