Milletvekili Uğur Baraktutan İlçemizi Ziyaret Etti

Artvin milletvekili Uğur Baraktutan bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere ilçemiz Arhavi’yi ziyaret etti. Bayraktutan’ı Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu makamında ağırladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Artvin Milletvekili Uğur Baraktutan’ın Arhavi ziyaretinde CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, CHP Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı, Belediye Personel Şirket Genel Müdürü Engin Erkan ve belediye meclis üyeleri de hazır bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu milletvekili Uğur Bayraktutan’a ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Belediye başkanlık makamında yapılan görüşmelerin ardından, yapımı devam eden “Nero Arhavi Hayvan Bakım Evi” inşaatına geçildi. Burada Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu tarafından, milletvekili Bayraktutan’a yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Artvin Milletvekili Uğur Baraktutan’ın Arhavi ziyareti,  Nero Arhavi Havan Bakım Evi inşaatındaki incelemelerinin ardından son buldu.