Mevlâna Haftası Anma Programı Nurettin Çarmıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Düzenlendi

Her yıl 7-17 Aralık tarihleri arsında kutlanan Mevlâna Haftası etkinlikleri çerçevesinde Arhavi Nurettin Çarmıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Mevlâna Haftası anma programı düzenlendi.

Programa Arhavi Belediye Başkan Vekili Emine Kuruoğlu Aydınlıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Akgümüş, CHP İlçe Başkan Vekili Osman Akgüner, Ak Parti İlçe Başkanı Remzi Gedik, MHP İlçe Başkanı Adil Hatinoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Mevlâna Haftası etkinlikleri çerçevesinde Arhavi Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından program, sinevizyon gösterisi, anasınıfı öğrencilerinin gösterileri, piyesler ve Öğütname adlı Oratoryonun sahnelenmesiyle devam etti.

Etkinlikte Mevlâna Haftası nedeni ile düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere, protokol mensupları tarafından hediyeleri takdim edildi.

Program temenni ve tebrikler ile son buldu.