Mevlana Haftası Anma Programı Gerçekleştirildi

Mevlana Haftası etkinlikleri çerçevesinde Arhavi Nurettin Çarmıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından  Mevlana Haftası anma programı düzenlendi.

Programa Arhavi Belediye Başkan Vekili Emine Kuruoğlu Aydınlıoğlu,   Cumhuriyet Başsavcısı  Gaffar Bozan, vergi dairesi müdürü Alper Gündoğdu, İlçe Müftüsü Yusuf Çakır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, CHP ilçe Başkanı Melek Gümrükçü,  kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Mevlana Haftası etkinlikleri çerçevesinde Arhavi Kanuni Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından öğrencilerin okuduğu Mevlana Oratoryosu ve ilahiler dinleyenler tarafından ilgiyle takip edildi.

Programda Mevlana Haftası nedeni ile düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol mensupları tarafından hediyeleri verildi.  Ardından program temenni ve tebrikler ile son buldu.