“LGS’ye Hazırlık ve Sınav Kaygısı” Semineri Gerçekleştirildi

Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen “Gençlik Projeleri Destekleme Programı” kapsamında seminer düzenlendi. Arhavi Atatürk Ortaokulu tarafından organize edilen programa Arhavi Belediye Başkan Vekili Emine Kuruoğlu Aydınlıoğlu, ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Bayraktar Kültür Merkezi’nde, “LGS’ye hazırlık ve Sınav kaygısı” konusunda gerçekleştirilen seminer ve motivasyon etkinliğinde eğitici yazar Ercan Uçak tarafından öğrencilere etkileşimli sunum yapıldı. Öğrenciler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen etkinlikte ayrıca, öğrencilerin kodlama yaparak programladıkları mini robotlar da sergilendi.