Kuvars Aktif Yaşam ve Spor Merkezi’nin Açılışı Yapıldı

Arhavi’de yeni bir iş yeri daha hizmete girdi. Kuvars Aktif Yaşam ve Spor Merkezi adıyla hizmete giren işyeri için görkemli bir açılış töreni gerçekleştirildi. Açılışı Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu gerçekleştirdi.

Açılış törenine Arhavi Belediye Başkanı Kurdoğlu’nun yanı sıra, CHP İlçe Başkanı Melek Gümrükçü, belediye meclis üyeleri, Hopa ticaret odası başkanı Osman Akyürek,  Artvin PTT Başmüdürü Gönül Kocaman, Artvin İŞ-KUR İl Müdürü Cevdet Ertürk de katılarak işletme sahibine hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundular.

Açılış seremonisinin ardından topluca işyeri gezildi, işletme sahibi tarafından iş yeri hakkında bilgilendirilen konuklara ikramlarda bulunuldu. İşletme sahibi Sercan Özgen, kendileri için önemli bir gün olan bu açılış gününe katılan tüm konuklarına teşekkür etti.

Hizmet sektöründe spor ve sağlıklı yaşam alanında faaliyet gösterecek olan işletme Musazade Mahallesi Çiğdem kundura üstünde yer alıyor.