Kar Yağışı Nedeni ile Kapanan Güzergahlar Yapılan Çalışmalarla Açılıyor

Arhavi’de uzun zamandır beklenen kar yağışı şehri beyaz örtüye bürürken, kar yağışı ile birlikte yaşanan olumsuzlukların giderilmesi için Arhavi Belediyesi çalışmalarını ilçe merkezi ve mahallelerimizde sürdürüyor.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun talimatlarıyla belediye envanterine ait iş makineleri ilçe merkezinde yolların açık tutulması için kar küreme alışmalarını yürütürken, yaya kaldırımlarında da belediye temizlik personelleri tarafından kar temizleme çalışmaları yapılıyor.

Diğer yandan, ilçemiz Hacılar Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Kale Mahallesi ve Yemişlik Mahallesi’nde ana arterlerde yol açma çalışmaları başlatılırken, Su Arıtma Tesisi gibi önemli birimlerin de yolları yapılan çalışmalarla açık tutuluyor.