İyi Parti İlçe Teşkilatından Başkan Kurdoğlu’na Ziyaret

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde halkın tercihi sonucu Arhavi Belediye Başkanı olarak seçilen Vasfi Kurdoğlu’na tebrik ziyaretleri devam ediyor. Başkanlık makamında süren tebrik ziyaretlerine bir yenisi de İyi Parti İlçe Teşkilatından geldi. İlçemizde Millet İttifakı olarak CHP ile ortak seçime giren İyi Parti İlçe Başkanı Faik Atabek ve üyeler Başkan Kurdoğlu’nu makamında ziyaret etti.

İyi Parti İlçe Teşkilatının seçim sürecinde destekleri için minnet duyduğunu belirten Başkan Kurdoğlu, konukların ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gelen konuklar ise Başkan Kurdoğlu’nun başkanlığa seçilmesinin ilçe için hayırlı olduğunu belirttiler. Başkan seçilen Kurdoğlu’na yeni 5 yıllık görevi boyunca başarılar dileyip, hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundular. Ziyaret, gelen konuklarla toplu çekinilen fotoğraflarla son buldu.