22.01.2018 Son güncelleme: 22.01.2018, 1:46

2017 – 2018 Voleybol Sezonu Bölgesel Lig müsabakaları Arhavi’de başladı.  Genç ve yıldız karmasından oluşan Arhavi Belediyespor Genç takımı ilk maçında Gümüşhane Şiran Akademi takımını 3-0 mağlup etti.

Etiketler

Hafta sonu bir dizi çalışma ziyaretini gerçekleştiren Ak Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla İlçede yapımı tamamlanan ve devam eden kamu yatırımlarını gezdi. Milletvekili Kışla’ya belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu, Ak Parti ilçe başkanı Ufuk Yıldız, İl Genel Meclis üyesi  Hakkı Aytolan ve partinin yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Etiketler

Artvin Çoruh Üniversitesi rektörü  Fahrettin Tilki ve Ak Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla  hafta sonu Arhavi’de bir araya gelerek Arhavi Belediyesinde toplantı yapıldı. Belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu’nun ev sahipliğinde başkanlık makamında yapılan toplantı  verimli geçti. Rektör Fahrettin Tilki Arhavi’ye boş gelmemiş, yeni müjdelerle gelmişti.

Etiketler

İlçemiz Arhavi’de hafta sonu iki spor müsabakası oynandı. Futbolda Arhavispor ile Borçkaspor arasında oynanan karşılaşma golsüz berabere biterken, Voleybolda ise Arhavi Belediyespor, rakibi Niksar Belediyespor’u 3-0 mağlup etti.

Etiketler

İlçemiz Arhavi’de hafta sonu iki önemli iş yeri hizmete girdi. Elektrik ve otomotiv sektörlerinde hizmet verecek olan işyerlerinin açılış törenlerine Arhavi Kaymakamı Hasan Ongu ve Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu da katılarak açılışları gerçekleştirdiler.

Etiketler

2017 - 2018 eğitim öğretim yarıyılının bu gün tamamlanması ile tüm öğrenciler karnelerini aldılar. İlçemiz MNG İlkokulu’nda karnelerini alan öğrenciler için bir tören düzenledi. Törene İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, okul öğretmenleri, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Etiketler

Voleybol Erkekler 1. Ligi B Grubu'nun iddialı takımı Arhavi Belediyespor, Efeler Ligi ekiplerinden Afyon Belediye Yüntaş oyuncusu Mehmet Hacıoğlu ile kadrosunu güçlendirdi.

Efeler ligi hedefiyle çalışmalarını sürdüren temsilcimiz Arhavi Belediyespor, Tofaş Spor alt yapısından yetişen 1995 doğumlu 1,95 m boyundaki smaçör oyuncuyu kadrosuna kattı.

Mehmet Hacıoğlu 2014-2015 sezonun ikinci devresini Düzce Belediyespor’da geçirmiş ardından Tofaş’a geri dönmüştü.

Milli voleybolcu Mehmet Hacıoğlu Arhavi'de kiralık olarak forma giyecek.