27.04.2017 Son güncelleme: 27.04.2017, 2:14

Arhavi Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi Halk Oyunları ekibi İzmit’te yapılacak olan Okul Sporları Türkiye Birinciliği ’ne katılmak üzere yola çıktı. Kafile Arhavi Gösteri Merkezi’nde Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nun katılımıyla İzmit’e yolcu edildi.

Etiketler

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Toplantısı Trabzon’da birlik üyesi belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Birliğe bağlı tüm belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda Doğu Karadeniz Bölgesindeki il ve ilçe belediyelerin sorunları konuşuldu. Görüş alışverişinde bulunuldu.

Etiketler

Arhavi Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi Halk Oyunları ekibi izmit’te yapılacak olan Okul Sporları Türkiye Birinciliği ’ne katılmak üzere hazırlıklarını sürdürüyor. Ekibimiz, yarışma öncesi Arhavi Gösteri Merkezi’nde provalarına devam ediyor.

Etiketler

Arhavi Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. İlçemiz Boğaziçi Mahallesi Kapisre Deresi yolu kenarında devam eden ve temel atıldığından bu yana büyük ölçüde ilerleme kaydeden inşaatta Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu incelemelerde bulundu. Başkan Hekimoğlu’na Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu ve yüklenici firma olan Nurol Holding yetkilileri de eşlik etti.

Etiketler

Arhavi’de yolların modern bir görünüme kavuşturulması çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından Boğaziçi Mahallesi Turan Yücel Caddesi ve aynı zamanda Arhavi Anadolu İmam Hatip Lisesi bölgesi olarak bilinen bölgede kilit taşı döşeme çalışmaları başlatıldı. Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ve Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız çalışmaları bizzat yerinden takip ediyor.

Etiketler

Arhavililer Vakfı tarafından organize edilen Türk Sanat Müziği Konser Programı 2 Mayıs 2017 Salı günü Ankara’da yapılacak. Türk Sanat Müziği Topluluğu’nun hazırladığı ve şef Ayşe Taş yönetiminde gerçekleştirilecek konser programı ile Sanat Müziği sevenlere keyifli anlar yaşatılacak.

Etiketler

Arhavi’de cadde ve sokakların modernizasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçe merkezi ve mahallerinde başlatılan betonlama çalışmaları, ilçemiz Hacılar Mahallesi’nde tüm hızıyla devam ediyor. İhale sonrası başlatılan 5 bin metreküplük yol betonlama çalışması ile alanda yolların eski görünümünden kurtarılıp, daha estetik ve kullanışlı hale getirilmesi amaçlanıyor.