20.06.2018 Son güncelleme: 20.06.2018, 12:51

Arhavi’de cadde ve sokakların modernizasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçe merkezi ve mahallerinde başlatılan yol betonlama çalışmaları, ilçemiz Kale Mahallesi’nde sürüyor. Söz konusu bölgede geçtiğimiz günlerde açılan ham yolun ardından sürmekte olan yol betonlama çalışması ile alanda yolların eski görünümünden kurtarılıp, daha estetik ve kullanışlı hale getirilmesi amaçlanıyor.

Etiketler

Arhavi Belediyesi bazı yolların bozuk olan kesimlerinin onarılması ve böylece araç ve yaya geçişlerinin daha rahat yapılabilmesi amacıyla ilçe merkezinde kilit taşı onarım çalışması başlattı. Kilit taşı çalışmalarının yanında çevre düzenlemesi çalışmaları da sürüyor.

Etiketler

Arhavi Belediyesi ve Arhavi Tenis Kulübü organizasyonuyla 10-18 Haziran 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen Genç Tenis Akademisi (GTA) 10 Yaş Yaz Kampı’nın tamamlanmasının ardından turnuva eğitmenleri, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Arhavi Tenis Kulübü Başkanı Ali Büyüklüoğlu ve eğitmenler Alper Baltacı ile Faruk Genç yer aldı.

Etiketler

MHP İlçe Başkanlığı’na bayramlaşma ziyaretinde bulunuldu. MHP İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen ziyarette Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nun yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan, Ak Parti Artvin Milletvekili Adayı Muzaffer Çorbacı ve parti üyeleri yer aldı.

Etiketler

Her yıl olduğu gibi bu yıl da ilçemizde Ramazan Bayramı coşkuyla kutlandı. Ramazan Bayramı nedeniyle bayramın ikinci günü Ak Parti İlçe Başkanığı’nda ve hemen ardından Arhavi Belediyesi başkanlık makamında bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Bayramlaşma törenine Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan, belediye meclis üyeleri, Ak Parti Artvin Milletvekili Adayı Muzaffer Çorbacı, Ak Parti Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri, parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Etiketler

Arhavi Belediyesi ile Arhavi Tenis Kulübü organizasyonuyla Genç Tenis Akademisi (GTA) Yaz Kampı Turnuvası yapıldı. Arhavi Tenis Kompleksi’nde 14 sporcuyla yapılan turnuva, final maçlarının oynanmasının ardından sonlandırılmış oldu.

Etiketler

Arhavi Kaymakamlığı bünyesinde İlçe Müftülüğü tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Yeni Cami altındaki toplantı salonunda gerçekleşen bayramlaşma törenine İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Jandarma Komutanı Musa Engin, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.