28.07.2017 Son güncelleme: 27.07.2017, 2:07

Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu Arhavi Ziraat Odası Başkanlığı görevine seçilen Sadık Yıldızbayrak’a makamında ziyarette bulundu.  Ziyarette Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nun yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı H.Tahsin Kurdoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan da yer aldı.

Etiketler

Arhavispor Kulübü çatısı tarafından yürütülen karate kursu için kuşak diploma töreni yapıldı. Milli Karate Hocası Kazım Alpay’ın gözetmenliğinde yıl boyu karate sporu inceliklerini öğrenip başarı gösteren sporculara diplomaları dağıtıldı.

Etiketler

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu ve Arhavi Belediyesi ve Arhavi Tenis  Kulübü organizasyonu ile düzenlenen Tekerlekli Sandalye Klasman Turnuvası  “Parpali Cup” ikinci gün maçlarıyla devam ediyor.

Etiketler

İlçemiz hacılar mahallesinde yaşanan toprak kayması sonrasında başlatılan çalışmalar aralıksız sürüyor. Bölgeye ulaşım yolu olarak kullanılan Özkazançlar mevkiindeki heyelan sorunu Arhavi Belediyesi’nin çalışması ile sorun olmaktan çıkıyor.

Etiketler

Arhavi Belediyesi ilçenin modernizasyon çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediyenin fen işleri ekipleri tarafından yürütülen ilçe merkezinde aydınlatma çalışmaları sona erdi. İlçe sokakları yeni görünümüyle dikkat çekiyor.

Etiketler

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu ve Arhavi Belediyesi ve Arhavi Tenis  Kulübü organizasyonu ile düzenlenen Tekerlekli Sandalye Klasman Turnuvası  “Parpali Cup” Arhavi’de başladı.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) üzerinden alınan başvurularla İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Kahramanmaraş, Manisa, Samsun, Erzurum ve Bartın olmak üzere 8’i bayan 9’u erkek toplam 17 profesyonel tenisçi katılıyor.

Etiketler

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile ÇAY-KUR tarafından Arhavi’de “Organik Çay Üretimine Geçiş Bilgilendirme Toplantısı” yapıldı. Toplantıya Arhavi Kaymakamı Şeref Aydın,   Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yetkilileri, ÇAY-KUR yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.