20.04.2019 Son güncelleme: 19.04.2019, 1:47

Hacılar İlkokulu okul aile birliği ve veliler tarafından, öğrencilere katkı sağlamak amacıyla bir kermes düzenlendi. Kermesin açılışına Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, ilçe esnafı ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

Etiketler

Bu yıl 99. yıl dönümünü kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri düzenlenen makam ziyaretleriyle ilçemizde başladı. Kutlamalar çerçevesinde Mehmet Nazif Günal İlkokulu’ndan öğretmen ve öğrenciler Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Etiketler

Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nu ziyaret etti. Arhavi Halk Eğitim Merkezi usta öğreticiler ve kursiyerler tarafından üretilen el emeği, göz nuru ürünlerin sergilendiği programa katılan Vali Doruk, buradaki programın ardından Başkan Kurdoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Etiketler

Arhavi Halk Eğitim Merkezi usta öğreticiler ve kursiyerler tarafından 1 yıl boyunca üretilen el emeği, göz nuru ürünler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda sergilendi. Açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Programda Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Arhavi Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Artvin Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci, Arhavi Halk Eğitim Müdürü Hasan Hüsnü Özcan, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasal partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, usta öğreticiler, kursiyerler ve vatandaşlar sergi açılışında hazır bulundu.

Etiketler

Seçim sonuçlarının ardından Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’na tebrik ziyaretleri sürüyor. Başkanlık makamında devam eden tebrikler önemli kişilerin ziyaretleri ile devam ediyor. Ziyarette Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, MHP İlçe Başkanı Adil Hatinoğlu, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek ve yöneticiler, Tapu Kadastro İlçe Müdürlüğü, Memur-Sen Arhavi Temsilciliği, Nermin Çarmıklı Halk Kütüphanesi Müdür Vekili Kadir Öztürk ve idareciler, Artvin Denetimli Serbestlik Müdürü Aykut Yaşar, Fatih Sultan Mehmet İlkokulu Müdürü Süleyman Hilmi Güney ve idareciler, Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu Müdürü Mustafa Al ve idareciler, Arhavi Hacılar ilk/Ortaokulu Müdürü Hasan Gölcükçü, Okul Aile Birliği Başkanı Hasan Özpervan ve üyeleri, Arhavi Koleji Sahibi Çetin Demirkaya, Okul Müdürü Ahmet Kavaz ve idareciler ile Artvin Çoruh Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Murat Kibar ve öğretim görevlileri yer aldı.

Etiketler

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) ve Dikyamaç Köyü Derneği tarafından “Sportif ve Turistik Parkur Belirlenmesi Eğitim Programı” adı altında eğitim programı hayata geçiriliyor. Arhavi’yi ve Dikyamaç Köyü’nü marka haline getirmek amacıyla emin adımlarla ilerlediklerini belirten dernek üyeleri, eğitimlerin 02 – 06 Mayıs 2019 tarihleri arasında Dikyamaç Köyü Naim Özkazanç Köy Konağı’nda yapılacağını dile getirdi.

Etiketler

Arhavi’de yeni açılan iş yerlerine bir yenisi daha eklendi. Gıda sektöründe “Lazuri Köy Sofrası ve Cafe” adıyla açılan yeni iş yeri için tören düzenlendi. Musazade Mahallesi İnönü Bulvarı üzerinde hizmete giren iş yerinin açılış kurdelesini Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu kesti. Açılış törenine ilçe esnafı ve vatandaşlar da katıldı.