17.10.2018 Son güncelleme: 17.10.2018, 11:01

İlçemizin yetiştirdiği önemli değerlerden Adliye eski mensubu Orhan Bilgin hakkın rahmetine kavuştu. Önemli hukuk adamı olarak tanınan ve hayata veda eden emekli Hakim Bilgin’in (82) vefatı üzerine aileye sevenleri taziyede bulunup cenaze törenine katıldı.

Etiketler

Voleybolda Efeler Ligi’nde mücadele eden Arhavi Belediyespor takımı ile futbolda Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta yer alan Arhavispor takımı haftasonu müsabakalara çıktı. Temsilcilerimiz başarılı mücadelerle izlemeye gelen sporseverlere keyifli anlar yaşattı.

Etiketler

2018-2019 Efeler Ligi’inde Arhavi Belediyespor voleybol takımımıza ev sahipliği yapacak olan İlçe Kapalı Spor Salonu’nda tadilat çalışmaları tamamlandı. Yeni sezon öncesi başlatılan çalışmalarda salonda dış cephenin onarım çalışmalarının yanı sıra bina içinde duvar boyama, aydınlatma, portatif tribün ile mevcut tribün koltuk montaj, soyunma odaları, duş, tuvalet ve hakem odalarının tadilat çalışmaları yapıldı.

Etiketler

İlçemizin yetiştirdiği önemli sanatçılar arasında yerini alan, üstat merhum Yaşar Turna, ölümünün 28. yılında mezarı başında sevenleri tarafından anıldı. Törene Turna’nın Ailesi, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, STK temsilcileri ve sevenleri katıldı. Anma töreninde merhum Yaşar Turna, Kuran-ı Kerim ve dualar okunarak anıldı.

Etiketler

Türk Kızılayı kan verme kampanyası çerçevesinde, kan bağış tırı ilçemiz Arhavi’ye geldi. Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu seyyar kan alma ünitesini ziyaret ederek kan bağışında bulundu.

Etiketler

Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu işyeri ziyaretlerine devam ediyor. Bir yandan ilçemizde ard arda yeni işletmelerin açılışı yapılırken, diğer yandan hizmete devam eden iş yerlerinin gelişimi için başkan Hekimoğlu, işletme sahipleriyle bir araya gelip sorunlarını dinliyor.

Etiketler

Arhavi’de yeni bir işyerinin daha açılışı yapıldı. Giyim sektöründe “Loya Store” adıyla açılan yeni iş yeri için görkemli bir tören düzenlendi. Musazade Mahallesi Zafer Çelenk Çarşısı’nda hizmete giren iş yerinin açılışını Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu yaptı. Açılış törenine ilçe esnafı ve vatandaşlar da katıldı.