27.04.2018 Son güncelleme: 26.04.2018, 10:32

Fatih Sultan Mehmet İlk/Ortaokulu idarecileri, okul aile birliği yöneticileri ve öğrenciler tarafından bahar şenliği ve kermes programı düzenlendi. Okul bahçesinde düzenlenen etkinliğe Arhavi Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkan Vekili H. Tahsin Kurdoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, okul müdürleri, öğrenciler, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı.

Etiketler

Arhavi Kaymakamlığı organizasyonuyla Arhavi Halk Eğitim Merkezi binası toplantı salonunda bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya İlçe Kaymakamı Hasan Ongu başta olmak üzere Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Faruk Gezgin, İlçe Jandarma Komutanı Musa Engin, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, MHP İlçe Başkanı Adil Hatinoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Etiketler

Arhavi Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Özel Arhavi Temel Lisesi örnek bir projeye imza atıyor. Okul öğrencileri tarafından yaban hayatına destek olmak adına kuş yuvaları yapılıyor. Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu da öğrencileri okulda ziyaret ederek yaptıkları bu örnek projeyi yerinde inceledi.

Etiketler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Uçurtma Şenliği düzenlendi. Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından Arhavi İlçe Stadı’nda gerçekleştirilen programa Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Başkan Yardımcısı H. Tahsin Kurdoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Etiketler

Şehit aileleri ve gazilere manevi destek kapsamında ilçe protokolü tarafından yapılan ziyaretler devam ediyor.  Dün gerçekleştirilen ziyarette Arhavi Kaymakamı Hasan Ongu, Garnizon Komutanı Bayram Demirbaş, Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Jandarma Komutanı Musa Engin ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İnci Köseoğlu yer aldı.

Etiketler

Forum Trabzon Alışveriş Merkezi tarafından 3. Geleneksel Satranç Turnuvası düzenlendi. Turnuvaya Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü milli takım oyuncuları Çınar Durmuş ile Tunahan Yıldız katıldı. Kulüp oyuncularımız göstermiş oldukları üstün başarı neticesinde göğsümüzü kabarttı.

Etiketler

İlçemiz Arhavi’de açılışı yapılan işletmelere bir yenisi daha eklendi. Gıda sektöründe hizmet verecek olan “Hanımeli Yufka” adlı işletmesinin açılışını Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu yaparken programa Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan, ilçe esnafı ve vatandaşlar da katıldı.