27.06.2019 Son güncelleme: 26.06.2019, 8:41

Arhavi’de yenilenen yüzüyle  hizmet vermeye başlayan  “Edo Döner” işletmesi için açılış töreni gerçekleştirildi.  Gıda sektöründe hizmet verecek olan işyerinin açılışına Arhavi Kaymakamı Hasan Ongu,  Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, siyasi parti temsilcileri, ilçe esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Etiketler

Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekler Federasyonu, Artvin ve Batum’a düzenlediği kültür gezisi kapsamında Arhavi Belediyesine ziyarette bulundu. Arhavi Belediye Başkan Vekili Emine Aydınlıoğlu Kuruoğlu, federasyon başkan ve üyelerini makamında ağırladı.

Etiketler

İlçemiz Hüseyin Gürkan Lisesi 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı diploma ve karne töreni Arhavi Gösteri Merkezinde düzenlendi. Programa İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkan Vekili Emine Aydınlıoğlu Kuruoğlu, İlçe Jandarma komutanı Engin Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Sefer Yerebakan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

Arhavi Gösteri Merkezinde yoğun bir katılımla gerçekleştirilen program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Okul müdürü Osman Erten ünün anlam ve önemini içeren konuşmayı yaparak, öğrencilere iyi bir tatil geçirmelerini ve devam eden eğitimlerinde başarılar diledi. Daha sonra mezun olan öğrenciler adına dönem birincisi Faruk Okumuş konuşmasını yaptı ve mezuniyet kütüğüne ismini çakarak diplomasını İlçe Kaymakamı Hasan Ongu’nun elinden aldı.

Ardından dereceye giren öğrencilere diplomaları protokol mensupları tarafından takdim edildi. Türk bayrağı teslim seremonisi ve kep atma töreninin ardından tüm öğrenciler karne ve diplomalarını alarak programı sonlandırdılar.

Etiketler

2018-2019 eğitim ve öğretim yılının son gününde tüm yurtta olduğu gibi ilçemizdeki okullarda da karne sevinci yaşanıyor. Bu kapsamda İlçemiz Nuri Özaltın 75. Yıl Ortaokulu’nda karne töreni düzenlendi. Programa İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkan Vekili Emine Aydınlıoğlu Kuruoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Sefer Yerebakan, İlçe Jandarma komutanı Engin Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

Etiketler

İlçemiz Hacılar ilkokulunda yılsonu etkinlikleri kapsamında geleneksel çocuk oyunları şenliği düzenlendi. Okul bahçesinde gerçekleştirilen programa İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkan Vekili Emine Aydınlıoğlu Kuruoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Sefer Yerebakan,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu,  öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

Etiketler

İdeal Çocuk Akademisi Kreş öğrencileri ve öğretmenleri tarafından yıl sonu gösterisi programı hazırlandı. Programa İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

Etiketler

İlçemiz Arhavi’de uzun yıllardır Türk Sanat Müziği dalında icra ettiği şarkılar ve düzenlediği programlar ile büyük ilgi ve beğeniyle takip edilen Arhavi Türk Sanat Müziği Topluluğu, 17. Geleneksel Türk Sanat Müziği Konserini Otel Özay da gerçekleştirdi. Geceye İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri ve Türk Sanat Müziğine ilgi duyan vatandaşlar katıldı.