17.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

İlçemiz Arhavi’de spor alanında yeni bir işletme hizmete girdi. Halı saha işletmeciliği sektöründe hizmet verecek olan Canoğlu Halı Saha işletmesinin açılışına Arhavi Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, siyasi parti temsilcileri, esnaf ve vatandaşlar katıldı.

Etiketler

22. Dönem Ak Parti Zonguldak milletvekili Polat Türkmen Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette ilçede yapılan yatırımlar ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarette Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız da hazır bulundu.

Etiketler

Voleybol Erkekler 1. Ligi B Grubu’nda oynadığı 7 maçtan galibiyetle ayrılan temsilcimiz Arhavi Belediyespor’da gözler 18 Kasım Cumartesi günü oynanacak Genç Kafkars maçına çevrildi. Takım Arhavi Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma için hazırlıklarını sürdürüyor.

Etiketler

Artvin milletvekili İsrafil Kışla ve Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’ye Arhavispor’a vermiş oldukları katkı ve desteklerinden ötürü, Arhavi Belediye Başkanı ve aynı zamanda Arhavispor Kulübü Başkanı Coşkun Hekimoğlu tarafından Arhavispor takım forması hediye edildi.

Etiketler

Adalet ve Kalkınma Partisi Arhavi İlçe Başkanlığı 6.Olağan kongresi gerçekleştirildi. Büyükoğlu Düğün Salonu’nda saat 10.30’da başlayan kongreye Ak Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Ak Parti İl Başkanı Erkan Balta, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, belediye meclis üyeleri, ilçe başkanları ve yönetim kurulları, delegeler ve partililer katıldı. Kongreye partinin ilçe başkanı olan Ufuk Yıldız tek listeyle girdi.

Etiketler

İlçemiz Hacılar Mahallesi ve Boğaziçi mahallerinde ana yol güzergâhında yapılan menfez çalışmalarının ardından, yol üzerinde tahrip olan bölgelerde asfaltlama çalışması yapılıyor. Çalışmalar Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından yürütülüyor.

Etiketler

İlçemiz Arhavi Halk Eğitimi Merkezi müdürlü bünyesinde, Arhavi Doğa Koruma Yayla Turizm Geliştirme Derneği iş birliği ile açılan “Ev Pansiyonculuğu Kursu” tamamlandı. Artvin valiliği izni ile açılan kurs sonunda başarılı ola katılımcılara belgeleri protokol mensupları tarafından takdim edildi.