11.12.2018 Son güncelleme: 10.12.2018, 12:53

İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi İl Özel İdare Mevkii olarak bilinen bölgede kanalizasyon alt yapı çalışmaları yapılıyor. Söz konusu çalışmalar Arhavi Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından yürütülüyor.

Etiketler

Arhavi Belediyesi ihtiyaçlar doğrultusunda merkez ve mahallelere hizmet götürmeye devam ediyor. Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi’nde ham yol açma çalışmaları yürütülüyor.

Etiketler

Voleybol’da Efeler Ligi’nde mücadele eden Arhavi Belediyespor takımı ile futbolda Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta bulunan Arhavispor bu hafta sonu deplasmanda mücadele etti. İlçemizi temsil eden takımlardan voleybolda bu hafta üzülürken futbolda sevindik.

Etiketler

Arhavi’de yeni açılan iş yerlerine bir yenisi daha eklendi. Giyim sektöründe “Ayshe Butik” adıyla açılan yeni iş yeri için görkemli bir tören düzenlendi. Musazade Mahallesi İnönü Bulvarı’nda hizmete giren iş yerinin açılışını Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu yaptı. Açılış törenine siyasi parti temsilcileri, ilçe esnafı ve vatandaşlar da katıldı.

Etiketler

İlçemiz Fatih Sultan Mehmet ilk/Orta okulunda Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan el sanatları kursu ilçe protokolü tarafından ziyaret edildi. Ziyarette İlçe Kaymakamı Hasan ONGU, Belediye Başkanı Coşkun HEKİMOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa ARSLANOĞLU, Belediye Başk. Yrd. Nail KÖSEOĞLU, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hasan Hüsnü ÖZCAN, Fatih Sultan Mehmet İlkokulu Müdürü Süleyman H.GÜNEY, kurum amirleri ve kursiyerler yer aldı.

Etiketler

Cumhurbaşkanı başdanışmanı Artvin eski Milletvekilimiz Dr. İsrafil Kışla Artvin ziyareti kapsamında ilçemiz Arhavi’ye de ziyarette bulundu. Kışla’nın ilk ziyareti Arhavi Belediyesine olurken, kendilerini Arhavi belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu, Ak Parti Arhavi ilçe Başkanı Ufuk Yıldız ve ilçe teşkilatı, meclis üyeleri ve belediye birim amirleri karşıladı.

Etiketler

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ilçemiz Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi’nde eğitim gören ve kız öğrenci yurdunda kalan öğrencileri ziyaret etti. Ziyarette başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra ilçe milli eğitim müdürü Mustafa Arslanoğlu, yurttan sorumlu müdür yardımcısı Sibel Soydan, okul aile birliği başkanı Çağlayan Dindar ve öğretmenler yer aldı.