24.09.2017 Son güncelleme: 22.09.2017, 2:16

Arhavi Esnaf sanatkârlar kredi kefalet kooperatifi başkanı Mustafa YILMAZ ve yönetim kurulu üyeleri ile ilçe esnafı da başkan Hekimoğlu’na teşekkür ziyareti gerçekleştirildi. Ziyaretin amacı geçtiğimiz aylarda ilçe gerçekleştirilen organizasyonlar sayesinde ile ilçe esnafına sağlanan ekonomik destekten ötürü başkan Mustafa Yılmaz ve beraberindekiler belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu’na teşekkür plaketi sundular.

Etiketler

2017 2018 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası kutlama programı etkinlikleri çerçevesinde Arhavi Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri belediye başkanlığı makamını ziyaret etti. Kurum ziyaretleri kapsamında yapılan programda öğrenciler belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu'na çiçek sundular. Başkan Hekimoğlu yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm eğitim camiasına bu yılın başarılı bir şekilde geçirilmesi temennisinde bulundu.

Etiketler

23 -24 Eylül tarihlerinde Arhavi gösteri merkezinde Arhavi belediyesinin katkılarıyla satranç turnuvası düzenleniyor. 5 dalda bayan ve genel kategorilerde düzenlenecek olan turnuvada toplamda 25 sporcuya 5.100TL para ödülü,  kategori birincilerine kupa ve dereceye giren sporculara da madalya ödülü verilecektir.

Etiketler

2017 -2018 eğitim ve öğretim yılı İlköğretim Haftası kutlama programı çerçevesinde Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni düzenlendi. Törene İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu,  kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Etiketler

Gaziler günü etkinlikleri kapsamında şahit ve gazilerimiz  ve onların aileleri onuruna yemek programı düzenlendi. Arhavi kaymakamlığınca organize edilen program İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Murgul Kaymakamı Arif OLTULU, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, şehit ve gazi aileleri yer aldı.

Etiketler

Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ilçemiz Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesi ve  Özel Arhavi Temel Lisesi’ni ziyaret etti. Okullarda yürütülen çalışmaları inceleyen başkan Hekimoğlu’na ilçe milli eğitim müdürü Mustafa Arslanoğlu da eşlik etti.

Etiketler

Artvin vali yardımcılığı görevini yürütürken İzmir!e ataması gerçekleşen Vali Yardımcısı Sarp Mülki İdare Amiri Mehmet Ali Öztürk için veda yemeği düzenlendi. Öztürk ayrıca veda ziyaretleri kapsamında  Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu makamında ziyaret etti.