19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Dr. Nusret Yazıcı Arhavi Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Kategori Ziyaretler

Organik gübre kullanımı ile ilgili vatandaşları bilinçlendirmek adına Bayraktar Kültür Merkezi’nde yapılacak olan toplantı öncesi ilçemize gelen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Dr. Nusret Yazıcı toplantı öncesi Arhavi Belediyesi’ni ziyaret etti.

Belediye binası önünde kalabalık tarafından karşılanan Müsteşar Yazıcı’yı Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nun yanı sıra Ak Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan, Ak Parti İl Başkanı Erkan Balta, Çaykur Çay İşletmeleri Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan ve parti teşkilatı da yer aldı. Yazıcı, belediye başkanlık makamında Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’ndan ilçede organik gübre kullanımı ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bu Karşılıklı yapılan sohbetin ardından Müsteşar Yazıcı ve beraberindekiler toplantının yapılacağı Bayraktar Kültür Merkezi’ne geçtiler.

Son Düzenlenme Perşembe, 23 Şubat 2017 10:33