19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

PTT Artvin Başmüdürü Kocaman Başkan Hekimoğlu’nu Ziyaret Etti

BAŞKAN HEKİMOĞLU KONUKLARINI MAKAMINDA AĞIRLADI BAŞKAN HEKİMOĞLU KONUKLARINI MAKAMINDA AĞIRLADI
Kategori Ziyaretler

PTT Artvin Başmüdürü Gönül Kocaman Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başmüdür Kocaman’ın yanı sıra PTT Arhavi Müdür Vekili Neşe Torun da yer aldı. Başkan Hekimoğlu, Başkan Yardımcıları H. Tahsin Kurdoğlu ile Nail Köseoğlu da gelen konuklarını kapıda karşıladılar.

Ziyarette güncel konular ve gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Artvin’e Başmüdür olarak ataması yapılan Kocaman’ı tebrik eden Başkan Hekimoğlu, Artvin’e gelmesinden ötürü memnuniyetini dile getirerek yeni görevinde başarı temennisinde bulundu. Başmüdür Kocaman, ziyaret sonunda Başkan Hekimoğlu’na misafirperverliğinden ötürü teşekkür etti. Ziyaret çekinilen fotoğraflarla son buldu.