24.09.2017 Son güncelleme: 22.09.2017, 2:16
 SAHİL CADDESİ’NİN DOĞU KISMI YÜKSEL BÜYÜKLÜ CADDESİ OLARAK DEĞİŞTİRİLDİ SAHİL CADDESİ’NİN DOĞU KISMI YÜKSEL BÜYÜKLÜ CADDESİ OLARAK DEĞİŞTİRİLDİ
Kategori Sosyal İşler

Geçtiğimiz aylarda ani bir şekilde hayata gözlerini yuman ilçemiz iş adamlarından Yüksel Büyüklü’nün ismi ilçenin önemli bir caddesinde yaşatılacak. Belediye meclis toplantısında alınan karar üzerine Yukarı Hacılar Mahallesi girişinden eski tünele kadar olan Sahil Caddesi’nin ismi Yüksel Büyüklü Caddesi olarak değiştirildi. Söz konusu bölgede caddenin adını gösteren tabelalar dikilmeye başlandı.

Yüksel Büyüklü’nün isminin ölümsüz olacağını belirten Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, disiplinli, özverili, çalışkan ve başarılı bir kişi olmasının yanı sıra ilçede sevilen, sayılan örnek bir kişiliği nedeniyle böyle bir karar aldıklarını ve merhuma bir kez daha Allah’tan rahmet dilediğini dile getirdi.

Son Düzenlenme Çarşamba, 22 Şubat 2017 10:47