19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

Arhavi Doğa Sporları Derneği (ARDOS) Üyelerinden Teşekkür Ziyareti

BAŞKAN HEKİMOĞLU KONUKLARINI AĞIRLAMAYA DEVAM EDİYOR BAŞKAN HEKİMOĞLU KONUKLARINI AĞIRLAMAYA DEVAM EDİYOR
Kategori Ziyaretler
(1 Oyla)

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, yoğun tempoda konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Arhavi Doğa Sporları Derneği (ARDOS) yöneticileri ve üyeleri Başkan Hekimoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Başkan Yardımcıları H. Tahsin Kurdoğlu ile Nail Köseoğlu da yer aldı.

Geçtiğimiz hafta sonu Kars  - Sarıkamış’ta düzenlenen Kış Oyunları Festivali’ne katkı ve desteklerinden ötürü Başkan Hekimoğlu’na teşekkür eden dernek yöneticileri ve üyeleri, organizasyona dâhil olma aşamasında Arhavi Belediyesi’nin çok büyük katkısı olduğunu ifade ettiler. Başkan Hekimoğlu ise, Arhavi’nin tanıtımı adına yapılacak her türlü faaliyette desteklerinin devam edeceğini belirtti. Karşılıklı devam eden hoş sohbetin ardından dernek yöneticileri, Başkan Hekimoğlu’na teşekkür etmek adına hediye takdim ettiler. Birlikte fotoğraf çekiminin ardından ziyaret son buldu.

Son Düzenlenme Pazartesi, 20 Şubat 2017 17:17