19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19
TAKIMLARIMIZDAN DEPLASMANDA ÇİFTE GALİBİYET TAKIMLARIMIZDAN DEPLASMANDA ÇİFTE GALİBİYET
Kategori Spor

Artvin 1. Amatör Lig temsilcimiz Arhavispor sezonun 9. Haftasında deplasmanda Artvin Çoruhspor ile karşı karşıya geldi. Temsilcilerimiz karşılaşmayı farklı bir galibiyetle kazanarak taraftarlarını sevince boğdu. Artvin’de oynanan müsabakada sporsever Arhavi halkının maça olan yoğun ilgisi de dikkatlerden kaçmadı. Sarı-siyahlı ekip ortaya koyduğu güzel oyun ile rakibi Artvin Çoruhspor’u 6-1 yenerek önemli bir avantaj elde etmiş oldu.

Öte yandan Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig Erkekler 3. Grup’ta ilçemizi temsil eden Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü erkek voleybol takımımız ise, ligin 16.haftasında deplasmanda Tokat Belediye Plevne ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada rakibinden daha üstün bir oyun sergileyen temsilcilerimiz, müsabakadan 3-0 galibiyetle ayrılmasını bildi. Her iki takımında bu hafta göstermiş oldukları üstün başarılarından ötürü tebrik ettiğini belirten Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, ilçemizi temsil eden takımların gelecek vaat ettiklerinin altını çizerek Arhavi’ye yakışan bir skor elde ettiklerini söyledi.