19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

Kars’ta Sarıkamış Kış Oyunları Festivali Düzenlendi

4. SARIKAMIŞ KIŞ OYUNLARI FESTİVALİNE İLÇEMİZİ TEMSİLEN ARDOS DERNEĞİ KATILDI 4. SARIKAMIŞ KIŞ OYUNLARI FESTİVALİNE İLÇEMİZİ TEMSİLEN ARDOS DERNEĞİ KATILDI
Kategori Spor

Türkiye’nin ilk ve tek kış oyunları olan Sarıkamış Kış Oyunları Festivali bu yıl 4. kez 17- 19 Şubat tarihleri arasında Sarıkamış Kayak Merkezi’nde gerçekleşti. Kars Valiliği tarafından organize edilen, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sportoto Teşkilat Başkanlığı, sivil toplum kuruluşları ve bu alanda faaliyet gösteren kulüpler tarafından desteklenen Sarıkamış Kış Oyunları Festivali geçtiğimiz Cuma günü başladı.

Kars, Sarıkamış Kayak Merkezi’nde yapılan ve 2013 yılından beri düzenlenen festival ivmesini karda aklınıza gelecek her türlü oyun ve yarıştan alıyor. Hem profesyonel sporculara, hem de amatör katılımcılara açık olacak festivalde ilçemizi temsilen Arhavi Belediyesi destek ve katkılarıyla Arhavi Doğa Sporları Derneği ( ARDOS ) de katıldı. Festivalin Off – Road etabında yer alan temsilcimiz “Şehitler Etabı” adı altında boy gösterdi. Kış Oyunları festivaline izleyici olarak katılan herkesin beğenisini kazanan yarışmada eğlenceli anlar yaşandı. Ormanın içindeki zorlu mücadele ve özel gösteri etabı ile off-road yarışlarının ardından, Sarıkamış Kayak Merkezi’nde kurulan festival alanında ise kızak yarışı, kardan heykeller sergisi, uzaktan kumandalı araç oyunları, çocuk oyun parkuru ve karda kaşar kovalamaca ile kış oyunları heyecanı bu yıl son buldu.

Son Düzenlenme Pazartesi, 20 Şubat 2017 10:03

Bu kategoriden diğerleri: Hafta Sonu Spor »