19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

Mikrokredi Rize Bölge Müdürü Emel Kuk Arhavi Belediyesi’ni Ziyaret Etti

BAŞKAN HEKİMOĞLU KONUĞUNU BAŞKANLIK MAKAMINDA AĞIRLADI BAŞKAN HEKİMOĞLU KONUĞUNU BAŞKANLIK MAKAMINDA AĞIRLADI
Kategori Ziyaretler

Mikrokredi Rize Bölge Müdürü Emel Kuk, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu makamında ziyaret etti.  Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Hekimoğlu, konuğunu kapıda karşıladı.

Ziyarette güncel konular ve gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Hayvancılık, çeyizlik eşya, ev tekstili gibi ürünlerin ticaretini yapan bayan girişimcilere kredi desteği sunmaya devam ettiklerini belirten Müdür Kuk, isteyen girişimcilere faizsiz, geri ödemeli krediler verildiğinin altını çizdi. İlçemizde 2013 yılında faaliyetlere başladıklarını ve 75'i aktif 200 üyeye ulaşıldığını belirten Müdür Kuk, şimdiye kadar 444 bin tl'lik kredi dağıtıldığı belirtti ve Arhavi Belediyesi'nin ayni destek ve fon desteğinde yapmış olduğu katkılardan ötürü Başkan Hekimoğlu'na teşekkürlerini iletti. Mikrokredinin hem ekonomik, hem de sosyal açıdan girişimci kadınlara büyük bir kazanım olduğunu belirten Başkan Hekimoğlu ise, ilçemizde programın başarıyla yürütülmesi adına her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirtti. Ziyaret hoş sohbetin ardından çekinilen fotoğraflarla son buldu.

Son Düzenlenme Cuma, 17 Şubat 2017 16:50