19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

Takımlarımız Bu Hafta Deplasmanda

TEMSİLCİLERİMİZ BU HAFTA OYNANACAK OLAN MÜSABAKALARA HAZIR TEMSİLCİLERİMİZ BU HAFTA OYNANACAK OLAN MÜSABAKALARA HAZIR
Kategori Spor

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig Erkekler 3. Grup’ta yer alan Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü erkek voleybol takımımız ligin 16. haftasında deplasmanda Tokat Belediye Plevne ile karşılaşacak.

Geçtiğimiz hafta kendi evinde Gerze Gençlikgücü’yle yaptığı maçtan 3-1 galibiyetle ayrılmasını bilen erkek voleybol takımımız bu hafta da mutlak galibiyetle ilçeye döneceklerini belirtti. 34 puanla 3. sırada yer alan Arhavi Belediyesi GSK Erkek Voleybol takımı, 19 Şubat 2017 Pazar günü Saat: 11.00’da Tokat’ta ter dökecek.

Öte yandan Artvin 1. Amatör Liginde ilçemizi temsil eden Arhavispor, ligin 9. Haftasındaki maçını Artvin Çoruhspor ile yapacak. Sarı-siyahlı ekip, 19 Şubat 2017 Pazar günü Saat:12.00’da deplasmanda ter dökecek.