19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

Arhavispor Ligin 9. Haftası İçin Hazırlıklarına Devam Ediyor

SARI-SİYAHLI EKİP MUTLAK GALİBİYET PAROLASIYLA SAHAYA ÇIKACAK SARI-SİYAHLI EKİP MUTLAK GALİBİYET PAROLASIYLA SAHAYA ÇIKACAK
Kategori Spor

Arhavispor ligin 9. haftasında 19 Şubat 2017 Pazar Günü Saat:12.00’da deplasmanda Artvin Çoruhspor’la karşılaşacak. Sahaya mutlak galibiyetle çıkmak isteyen Artvin 1. Amatör Lig temsilcimiz Arhavispor, son hazırlıklarına devam ediyor.

Maç öncesi Antrenör İsmail Coşkun yönetimindeki takım son antrenmanını yaptı. İlçe Stadı’nda yapılan antrenmanda takımın hafta sonu karşılaşacağı mücadele için hazır olduğu gözlendi. İdmanı takip eden Arhavispor Kulüp Başkanı Coşkun Hekimoğlu ise, ligin son haftalarına yaklaştıklarını belirterek taraftara seslenerek sarı-siyahlı ekibe destek olmaya davet etti.