25.04.2017 Son güncelleme: 25.04.2017, 1:36

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı ve ARYADER’den Ortak Proje

EKOTURİZM BİLGİLENDİRME EĞİTİMLERİ ARHAVİ’DE BAŞLIYOR EKOTURİZM BİLGİLENDİRME EĞİTİMLERİ ARHAVİ’DE BAŞLIYOR
Kategori Sosyal İşler

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı ile Arhavi Doğa Koruma ve Yayla Turizmini Geliştirme Derneği (ARYADER) tarafından ilçemizde Ekoturizm Bilgilendirme Eğitimleri verilecek. Doğal ortamı bozmadan ilçemizdeki tarihi mekânları tanıtmak, gelen turistlerin en iyi şekilde ağırlanmasını ağırlık verip doğal ve kültürel çevrenin en iyi şekilde bilgilendirilmesini sağlamak amacıyla verilecek olan eğitimler 20 Şubat – 3 Mart 2017 tarihleri arasında Arhavi Halk Eğitim Merkezi’nde yapılacak.

Turizm alanında, doğaya dayalı turizm olarak tarif edilen Ekoturizm Bilgilendirme Eğitimleri için ilgi duyan vatandaşların Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne başvuru yapmalarının ardından katılabilecekleri bildirildi. Verilecek olan 60 saatlik eğitimin sonunda katılımcılara sertifikaları da takdim edilecektir.

Son Düzenlenme Çarşamba, 15 Şubat 2017 09:14