19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19
VOLEYBOLCULARIMIZ ALDIKLARI BAŞARILI SONUÇLARLA TARAFTARLARINI SEVİNCE BOĞDU VOLEYBOLCULARIMIZ ALDIKLARI BAŞARILI SONUÇLARLA TARAFTARLARINI SEVİNCE BOĞDU
Kategori Spor

Hafta sonu oynanan müsabakalarda galip gelen takımlarımız almış oldukları başarılı sonuçlarla taraftarlarını sevince boğdular. Voleybol 2. Lig’te mücadele eden Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü bay ve bayan voleybol takımlarımız bu hafta kendi evindeki mücadelelerinde rakiplerine üstünlük sağladılar. Alınan galibiyetlerden ötürü taraftarlarını sevince boğan takımlarımız, fair-play yolunda umut dolu mesajlar vermiş oldular.

Bu hafta kendi evinde mücadele eden Arhavi Belediyesi GSK Bayan Voleybol takımımız, rakibi Elazığ Polis Gücü’nü 3-0 yenmesini bildi. Bayanların yaptığı müsabakanın ardından Arhavi Belediyesi GSK Erkek Voleybol takımımız ise, rakibi Gerze Gençlikgücü’nü 3-1 yendi. Voleybol 2. Lig’te mücadele eden her iki takımımız da kendi gruplarında 3.sıradakini yerlerini koruyor. Alınan başarılı sonuçlar sonrasında yoğun işleri nedeniyle şehir dışında bulunan Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, her iki takımı da tebrik ettiğini belirterek Arhavi’ye yakışan bir skoru elde ettiklerini söyledi.