19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

Halk Oyunları Ekiplerimizden Büyük Başarı

ARTVİNDE DÜZENLENEN YARIŞMADA TEMSİLCİLERİMİZ ÜÇ DALDA DERECEYE GİRDİ ARTVİNDE DÜZENLENEN YARIŞMADA TEMSİLCİLERİMİZ ÜÇ DALDA DERECEYE GİRDİ
Kategori Spor

2016-2017 Okul Sporları Halk Oyunları İl Birinciliği yapıldı. Artvin Merkez Spor Salonunda yoğun katılımla gerçekleşen müsabakaları izlemek üzere Artvin Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Yazan, Artvin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim, Halk Eğitim Merkezi ASO Müdürü İsmail İnan, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Minikler, Yıldızlar ve Gençler olmak üzere üç ayrı dalda yapılan yarışmada ekiplerimiz önemli dereceleri elde ederek göğsümüzü kabarttılar. Dereceye giren ekiplere kupa ve madalyaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Ayrıca Halk Oyunu Eğitmenlerine emeklerinden dolayı protokol tarafından plaket takdim edildi Artvin’deki yarışmadan iyi haberi alan Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ise alınan başarılı sonuçtan ötürü Arhavi Belediyesi GSK Ekip Eğitmeni Ersin Altın’ı ve oyuncuları tebrik ettiğini dile getirdi.

Yarışmalarda dereceye giren takımlar;

3. Arhavi Orhan Yücel M. T. A. Lisesi
4. 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi

Son Düzenlenme Pazartesi, 13 Şubat 2017 15:33

Bu kategoriden diğerleri: Hafta Sonu Spor »