19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19
TAKIMLARIMIZ MUTLAK GALİBİYET PAROLASIYLA SAHAYA ÇIKACAK TAKIMLARIMIZ MUTLAK GALİBİYET PAROLASIYLA SAHAYA ÇIKACAK
Kategori Spor

Artvin 1. Amatör Liginde ilçemizi temsil eden Arhavispor, ligin ikinci yarısındaki ilk maçını Arhavi Gençlikspor ile yapacak. Ligin 8. haftasında 16 puanla lider konumda ve kendi evinde ter dökecek olan Arhavispor, 11 Şubat 2017 Cumartesi günü Saat:12.00’da mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak. Karşılaşma Arhavi İlçe Stadında yapılacak.

Öte yandan Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig Bayanlar 6. Grup’ta yer alan Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü bayan voleybol takımı yoluna devam ediyor. Ligin 15. haftasında kendi evinde çok önemli bir maç için ter dökecek olan temsilcimiz, 12 Şubat 2017 Pazar günü Saat: 12.00’da liderlik yarışında Elazığ Polisgücü ile karşılaşacak. Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü erkek voleybol takımı ise, yine kendi evinde ter dökecek. İlçe Kapalı Spor Salonunda 12 Şubat 2017 Pazar günü Saat: 14.00’da Gerze Gençlikgücü ile karşılaşacak. Temsilcilerimizin kendi evinde oynayacağı maçlara tüm halkımız davetlidir.