19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

Voleybolda Hafta Sonu İstenen Sonuç Alınamadı

HER İKİ TAKIM DA 3-0’LIK SONUÇLA MAĞLUP OLDU HER İKİ TAKIM DA 3-0’LIK SONUÇLA MAĞLUP OLDU
Kategori Spor

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig’te mücadele eden Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü bay ve bayan voleybol takımlarımız bu hafta deplasmanda rakiplerine karşı üstünlük sağlayamadılar. Hafta sonu oynanan müsabakalarda voleybolcularımız rakipleri karşısında başarılı bir oyun sergileyemeyerek her iki takım da 3-0’lık sonuçla mağlup oldular.

Her iki takımı da desteklemek için seyirci tribündeki yerini aldı. Fakat takımlar rakiplerine karşı oynanan üç sette de hiçbir varlık gösteremeyerek 3-0’lık sonuçla mağlup oldular. Ligteki puan durumuna göre 3.sırada yer alan her iki takımın da Play-Off’a yükselme şansı devam ediyor.