19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

Arhavispor, Ligin 2. Yarı Hazırlıklarına Kurban Keserek Başladı

PROGRAM ARHAVİ İLÇE STADINDA GERÇEKLEŞTİ PROGRAM ARHAVİ İLÇE STADINDA GERÇEKLEŞTİ
Kategori Spor

Arhavispor, 2016-2017 sezonu Amatör Lig 2.yarı hazırlıklarına kurban keserek başladı. Arhavi ilçe stadında gerçekleşen kurban kesiminde Arhavi Belediye Başkanı ve aynı zamanda Arhavispor Kulübü Başkanı Coşkun Hekimoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve takım oyuncuları bir araya geldi.

Programda hem moral, hem de kaynaşma açısından organizasyon tertip edildiğini belirten Başkan Hekimoğlu, 11 Şubat 2017 Cumartesi günü 2.yarının start alacağını, Amatör Lig’te lider konumunda olduklarını ve lider olarak bitirmek için kamp süresince çok çalıştıklarını dile getirdi. Yönetim kurulu üyelerinin ve futbolcuların sohbet imkânı bulduğu program, başarı dilekleri ve çekinilen fotoğraflarla sonlandırıldı.

Son Düzenlenme Cuma, 03 Şubat 2017 16:23