29.05.2017 Son güncelleme: 29.05.2017, 8:05

İlçemizde Kar Yağışı Devam Ediyor

BELEDİYE EKİPLERİ ŞEHİR MERKEZİ VE MAHALLELERDE ULAŞIMI SAĞLAMAK İÇİN ÇALIŞIYOR BELEDİYE EKİPLERİ ŞEHİR MERKEZİ VE MAHALLELERDE ULAŞIMI SAĞLAMAK İÇİN ÇALIŞIYOR
Kategori Sosyal İşler

Kış mevsimini yaşadığımız şu günlerde ilçemizde kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. 2 dereceye kadar düşen hava sıcaklığı kent merkezinde kar yağışı olarak kendini gösteriyor. Son üç gündür şehir merkezinde etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle yer yer 10-15 cm’yi bulan kar kalınlığı gözlendi.

Arhavi Belediyesi’ne bağlı iş makineleri, şehir merkezi ve mahallelerde ulaşımı sağlamak için yoğun bir çalışma içerisine girdi. Tehlikeli bir durum oluşmasının önüne geçmek adına Arhavi Gösteri Merkezi’nde yer alan çadırın üstü de kardan temizlendi. İlçenin ana yolları ve ara caddelerinin yanı sıra tüm mahalle yollarının açık kalması için çalışmaların devam ettiğini belirten Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, yaya kaldırımlarında da kar küreme çalışmasının süreceğini belirtti ve çalışmaların gün boyunca yapılacağını dile getirdi.

Son Düzenlenme Pazartesi, 30 Ocak 2017 12:41

Bu kategoriden diğerleri: Onun Adı Yaşatılacak »